سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ابـــــــــــرار

نهج البلاغه

*همانا خداوند هنگامی محمد(ص) را مبعوث فرمود که هیچکس از عرب, کتاب آسمانی نداشت, و ادعای پیامبری نمی کرد. پیامبر(ص) مردم جاهلی را تا به جایگاه کرامت انسانی پیش برد و به رستگاری رساند,که سر نیزه هایشان کندی نپذیرفت و پیروز شدند و جامعه آنان استحکام یافت.( خطبه 33 نهج البلاغه)
*خداوند پیامبر اسلام (ص) را هشدار دهنده جهانیان مبعوث فرمود, تا امین و پاسدار وحی الهی باشد. آنگاه که شما ملت عرب بدترین دین را داشته, و در بدترین خانه ها زندگی می کردید......,خون یکدیگر را به ناحق می ریختید و پیوند خویشاوندی را می بریدید,بتها میان شما پرستش می شد و مفاسد و گناهان شما را فرا گرفته بود.(خطبه 26 نهج البلاغه)
*خدا پیامبر اسلام (ص) را هنگامی مبعوث فرمود که مردم در حیرت و سر گردانی بودند, در فتنه ها به سر می بردند .......و بلای جهل و نادانی دامن گیرشان بود. پس پیامبر(ص) در نصیحت و خیر خواهی نهایت تلاش را کرد, و آنان را به راه راست راهنمائی و از راه حکمت و موعظه نیکو مردم را به خدا دعوت فرمود.(خطبه 95 نهج البلاغه)
*خداوند پیامبر (ص) را هنگامی فرستاد که پیامبران حضور نداشتند و امت ها در خواب غفلت بودند و رشته های انسانیت از هم گسسته بود. پس پیامبر (ص) به میان خلق آمد در حالی که کتابهای پیامبران پیشین را تصدیق کرد و با نوری هدایتگر انسانها شد که همه باید از آن اطاعت نمایند, و آن نور قران کریم است.(خطبه 158 نهج البلاغه)
*حال به نعمتهای بزرگ الهی که به هنگامه بعثت پیامبر(ص) بر آنان (عرب جاهلی) فرو ریخت بنگرید,که چگونه اطاعت آنان را با دین خود پیوند داد.و با دعوتش آنان را به وحدت رساند. چگونه نعمتهای الهی بالهای کرامت خود را بر آنان گستراند, و جویبارهای آسایش و رفاه برایشان روان ساخت و تمام برکات آیین حق آنان را فرا گرفت. (خطبه 192 نهج البلاغه)
*سپس خداوند سبحان حضرت محمد (ص) را هنگامی مبعوث فرمود که دنیا به مراحل پایانی رسیده, نشانه های آخرت نزدیک و رونق ان به تاریکی گرائیده و....... .  در این هنگام خداوند پیامبر(ص) را ابلاغ کننده رسالت, افتخار آفرین امت, چونان باران بهاری برای تشنگان حقیقت آن روزگاران, مایه سر بلندی مسلمانان و عزت و شرافت یارانش قرار داد.(خطبه 198 نهج البلاغه)